Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 24 april 2013 Voetgangersbrug in De Schooten geplaatst (Den Helder)

Het park in De Schooten is bijna klaar. Er wordt nu nog hard gewerkt, zodat bewoners eind mei 2013 kunnen genieten van de prachtige natuur. Op 22 april 2013 is, over het water dat door het park slingert, de voetgangersbrug geplaatst. De brug sluit de wandelpaden op elkaar aan.

De heuvels worden binnenkort ingezaaid met gras. Dan is het park pas echt groen en is het dé plek om te wandelen, spelen en genieten op of langs het water. De beplanting laat nog even op zich wachten. Wie groene vingers heeft, weet dat oktober 2013 de beste maand is om nieuwe planten in de grond te zetten. De natuur heeft in deze maand de beste kansen om goed aan te slaan. (Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl