Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 24 april 2013 Dorpenronde op 24 april 2013 van start in De Koog

De Koog is het eerste dorp dat het college van B&W van de gemeente Texel dit jaar aandoet op haar jaarlijkse dorpenronde. Onderwerpen op de agenda zijn onder andere de jongerenroute, woningbouw Kogerhoop en het revitaliseringplan. Inwoners van het dorp zijn om 20.00 uur van harte welkom in dorpshuis De Hof.

Op de agenda van de plenaire vergadering staan het verslag met actiepunten van vorig jaar, de actuele onderwerpen van de dorpscommissie en de gebruikelijke rondvraag. Actuele onderwerpen zijn onder andere: de jongerenroute en inzet van dorpswachten, bouwplannen, het winkelbestand en weg- en rioolwerkzaamheden. De bezoeken aan de andere dorpen volgen dit najaar. (Bron: Gemeente Texel)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl