Onroerend Goed en Wonen: 07 mei 2013 Projecten versterking vrijwilligerswerk en ouderenzorg Kop van Noord-Holland van start

In de Kop van Noord-Holland zijn per 1 februari 2013 twee projecten gestart in het kader van de Regionaal Sociale Agenda 2012-2015: "Versterking (zorg)vrijwilligerswerk in de Kop van Noord-Holland" en "Ouderenzorg: ontwikkeling van een nieuw zorgconcept".

De gemeenten willen met het eerste project komen tot een duurzame versterking van het vrijwilligerswerk en mantelzorgondersteuning. De doelstelling van het tweede project is het ontwikkelen van een passend nieuw zorgconcept voor de ouderenzorg in de Kop van Noord-Holland, met als subdoelen:

Daphne Luiken, projectleider RSA projecten Kop van Noord-Holland, is onlangs geïnterviewd door het Kenniscentrum Wmo en Wonen Noord-Holland. In het interview gaat Daphne in op de succesvolle start van beide projecten, de bijeenkomsten met netwerkpartners, de plannen en planning: "Aan elkaar knopen van goede initiatieven die lokaal en regionaal ontwikkeld worden is het credo."

Lees hier het volledige interview op de website van www.wmowonen-nh.nl (Bron: Gemeente Schagen)

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Informatiezuilen
Numaco: Installatie en levering van gevel- en informatiezuilen op maat, diz dealer
www.numaco.nl