Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 14 mei 2013 Te huur: 19 eengezinswoningen in Winkel

Wooncompagnie realiseert op de uitbreidingslocatie Trambaan 19 eengezinswoningen voor de sociale huur. De woningen worden gerealiseerd in een innovatief bouwsysteem in een korte bouwperiode. Het project bestaat uit 3 bouwblokken met 3 verschillende woningtypen.

Bouw

De bouw is eind maart 2013 van start gegaan en zal naar verwachting in augustus 2013 worden opgeleverd.

Woningen

De woningen krijgen een ruime woonkamer en keuken. Op de eerste verdieping beschikt de woning over drie slaapkamers en een badkamer. Een aparte opstelplaats voor de wasmachine en droger wordt gerealiseerd op de zolder, deze is te bereiken via een vaste trap. Verder hebben de woningen een berging en een ruime tuin en een individuele parkeerplaats.

Meer informatie op http://www.wooncompagnie.nl/ (reageren voor 22 mei 2013) (Bron: Wooncompagnie)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl