Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 17 mei 2013 1 juni 2013 Open Huis sociale huurappartementen 't Zand (NH)

In september 2013 leveren wij 24 nieuwbouw appartementen op in 't Zand. Het complex aan de St. Jozefstraat bestaat uit sociale huurappartementen en is voorzien van een lift. De appartementen hebben twee slaapkamers, een privébuitenruimte en een berging. De beschikbare appartementen zijn gelegen op de begane grond, 1e, 2e, en 3e verdieping. Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar.

Huurprijzen

De netto huurprijzen van de appartementen zullen gemiddeld € 603,- per maand bedragen (prijspeil juli 2013). Servicekosten voor woningen op begane grond zijn € 12,10. Servicekosten voor andere woningen zijn € 36,35. Deze huurprijzen vallen binnen de grenzen voor het aanvragen van huurtoeslag voor personen vanaf 23 jaar. De eerste huurverhoging vindt plaats per 1 juli 2014.

Open dag

Op zaterdag 1 juni 2013 bent u van harte welkom om een vrijblijvend kijkje te nemen in een van de appartementen. Tussen 11.00 en 14.00 uur is de deur geopend.

Buurtvoorzieningen

Er zijn veel voorzieningen in de direct omgeving zoals een supermarkt, een bakker, een kapper, een brede school, een sporthal en natuurlijk diverse sportverenigingen.

Heeft u interesse?

Reageer op een van de negen woningen door te bellen naar 0900 - 20 20 373 en vraag naar mevrouw J. van Duijn of stuur een e-mail met uw contacgegevens naar . Natuurlijk kunt u ook uw interesse blijken door naar het Open Huis te gaan op 1 juni 2013. (Bron: Wooncompagnie)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl