Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 23 mei 2013 Bloembakken door de hele gemeente Schagen

De zomer laat eindelijk iets van zich zien en dat brengt de onderhoudsdienst op het idee de gemeente wat op te fleuren met fraaie bloembakken.

In voormalige gemeenten Schagen en Zijpe stonden ieder jaar al bloembakken maar in Harenkarspel kende men dit fenomeen niet. De bloembakken van de gemeente Schagen zijn aan vervanging toe, wat een behoorlijke investering met zich meebrengt. Nu is er in spoedberaad bij de onderhoudsdienst besloten om de bloembakken die in Zijpe stonden, te verdelen over de hele nieuwe gemeente Schagen. Het gaat hierbij om 36 bloembakken, opgevuld met een piramide van rode geraniums. De bloembakken zullen op in het oog springende plaatsen in de gemeente worden geplaatst. Veelal op (dorps) pleintjes, zithoekjes etc..

Weliswaar kunnen de bakken niet overal worden geplaatst in verband met verkeersveiligheid en vandalisme gevoeligheid. De exacte locaties zijn nog niet precies bekend maar te zijner tijd zal men verrast zijn als er een plekje of pleintje is opgevrolijkt met een fleurige bloembak! (Bron: Gemeente Schagen)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl