Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 27 mei 2013 Bedenk een passende naam voor de Schooten Zuidrand (Den Helder)

Het nieuwe park in De Schooten is bijna klaar. Op 3 juli 2013 viert de buurt de officiële opening samen met de gemeente Den Helder. Dan ligt er een prachtige rand met veel groen, stoere bomen, een zwaluwmuur en heel veel water langs de zuidkant van de wijk. Het enige wat er nu nog ontbreekt is een passende naam.

Een park verbindt mensen met elkaar. Je komt elkaar tegen tijdens een wandeling en kinderen hebben er een geweldige plek om te spelen. Zo'n mooi park verdient een passende naam. Dat vinden ook wethouders Pia Bruin en Suzanne den Dulk.

Daarom roepen zij alle buurtbewoners op om mee te doen aan de wedstrijd om het nieuwe park een naam te geven.

Doe mee en stuur voor 14 juni 2013 uw idee naar onder vermelding van -naam voor De Schooten-. De nieuwe naam wordt op 3 juli tijdens de feestelijke opening bekend gemaakt. Dan onthullen de wethouders het naambordje samen met de winnaar.

Er is geen betere plek om inspiratie op te doen in het park. Maak alvast een wandeling over de nieuwe paden en de uitkijkpost of zoek een heerlijk plekje aan het water. We zien alle inzendingen graag tegemoet.

Meer informatie over de Schooten Zuidrand op www.denhelder.nl (Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl