Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 03 juni 2013 Opening Loftwoningen in voormalig ambtenarenbolwerk aan de Sportlaan in Den Helder

Het voormalig pand 'Openbare werken' aan de Sportlaan is officieel in gebruik genomen als loft-woningencomplex LOFT 62. Burgemeester Koen Schuiling verrichtte samen met wethouders Pia Bruin & Suzanne den Dulk de officiële opening.

Een loft is een woning die bestaat uit één of meerdere grote ruimtes. De hoge plafonds en originele details, zoals stalen kozijnen en originele verwarming zijn uniek aan LOFT 62.

Meer dan 50 jaar werd in dit pand hard gewerkt door ambtenaren van Stadsontwikkeling & Beheer om van Den Helder een mooie stad te maken. Nu is het project van ontwerper Pascal Riksman klaar voor uniek wonen in Den Helder: LOFT 62. Het voormalige ambtenarenbolwerk is veranderd van een kantoorcomplex in Loft-woningen.

Door de bijzondere uitstraling is het bij uitstek een plek voor mensen die zich thuis voelen in een dynamisch en hoogstedelijk milieu. Het voormalig gemeentebolwerk biedt nu plaats aan lofts variërend van 200 tot 271 m2, naar ontwerp van Pascal Riksman. De ruimtes zijn in hoge mate zelf in te delen.

Atelier, kantoor, studio of extra studeer-/slaapkamer behoren tot de mogelijkheden.

Meer informatie op www.loft62.nl (Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl