Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 19 juni 2013 Resultaten dorpsonderzoeken 't Veld-Zijdewind, Winkel en Oude Niedorp

Gemeente Hollands Kroon logoBron: Gemeente Hollands Kroon - Vorig jaar juni 2013 hebben studenten van de Wageningen University een dorpsonderzoek uitgevoerd in de dorpen Winkel, Oude Niedorp en 't Veld/Zijdewind.

De resultaten van het onderzoek kunt u downloaden via http://www.vvkknh.nl

Toekomstverkenning

De dorpsraden van 't Veld-Zijdewind, Winkel en Oude Niedorp hebben samen met de gemeente Hollands Kroon en de provincie Noord-Holland Wageningen University gevraagd om een dorpsonderzoek uit te voeren. Studenten hebben met bewoners en betrokken partijen gesproken over hun ideeën, wensen en de mogelijke toekomstige ontwikkelingen. Aan de hand van die gesprekking is een toekomstverkenning gemaakt. De resultaten hiervan zijn in dit boekje samengevat. Wij hopen dat het onderzoek daarmee een goede basis legt voor een mooie toekomst van het gebied.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl