Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 21 juni 2013 Subsidiepot energiebesparende voorzieningen gemeente Hollands Kroon voor het jaar 2013 leeg

Gemeente Hollands Kroon logoBron: Gemeente Hollands Kroon - Wij stellen tot en met 2016 jaarlijks een subsidiebudget voor energiebesparende voorzieningen in woningen beschikbaar. Het bedrag voor het jaar 2013 is inmiddels vergeven.

In 2014 kunnen woningeigenaren, die hun woning willen verbouwen en hiervoor energiebesparende en duurzame voorzieningen toepassen, weer een aanvraag indienen. De subsidie moet eerst worden aangevraagd en daarna mogen de werkzaamheden worden uitgevoerd.

Voor meer informatie: www.milieudienstkvnh.nl.

Met vragen belt u op werkdagen 's morgens met mevrouw Helmink van de Milieudienst Kop van Noord-Holland, tel. (0224) 274 618.

Voor overige subsidiemogelijkheden kunt u de website www.energiesubsidiewijzer.nl raadplegen.

Goedkoop BTW-tarief

Tot 1 maart 2014 geldt er een BTW-verlaging van 21% naar 6% voor arbeidskosten.

Het 6%-tarief is van toepassing op alle renovatie- en herstelwerkzaamheden in en aan een woning. Onder deze werkzaamheden wordt verstaan: het vernieuwen, vergroten, herstellen of vervangen en onderhouden van (delen van) de woning. Het verlaagde tarief is uitsluitend van toepassing op de arbeidskosten en niet op de gebruikte materialen.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl