Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 14 augustus 2013 Ondertekening realisatieovereenkomst nieuw Multifunctioneel Centrum Julianadorp op 14 augustus

Gemeente Den Helder logoBron: Gemeente Den Helder - Op 14 augustus 2013 vindt de ondertekening plaats van de realisatieovereenkomst voor het realiseren van een nieuw Multifunctioneel Centrum 'MFC' (voormalig Trefpunt Julianadorp).

U bent van harte uitgenodigd.

De ondertekening vindt plaats in Bibliotheek Keysersplaat 1023 in Julianadorp vanaf 15.00 uur.* De realisatieovereenkomst wordt ondertekend door de gemeente, Stichting Beheer Multifunctioneel Centrum Julianadorp en Woningstichting Den Helder.

Multifunctioneel Centrum Julianadorp

Een aantal jaren geleden hebben Het Buurtcollectief en de Kopgroep Bibliotheken samen met de gemeente Den Helder het voortouw genomen om te komen tot de realisatie van een volwaardige multifunctionele accommodatie voor Julianadorp, beheerd door vrijwilligers met activiteiten voor geheel Julianadorp plus een groot aantal in het centrum actieve partijen.

Programma

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl