Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 20 augustus 2013 Witte voetjes uitgedeeld in de Schooten (Den Helder)

Gemeente Den Helder logoBron: Gemeente Den Helder - De gemeente heeft afgelopen woensdagochtend samen met de politie, handhavers en vertegenwoordigers van de wijk een 'witte voetjes' actie gehouden in een deel van de Schooten. Met het verspreiden van 'witte voeten' worden huizenbezitters alert gemaakt op het gevaar van inbraak. Ondanks dat de ronde was aangekondigd zijn er 46 voetjes uitgereikt.

De actie trok de aandacht van veel bewoners op straat en leverde goede gesprekken op. Een goed signaal, want het is belangrijk dat bewoners waakzaam zijn en snel 112 bellen als zij verdachte situaties of personen signaleren.

Preventie

Even vergeten een deur af te sluiten of een raam dicht te doen, kan al verstrekkende gevolgen hebben. Het 'witje voetje' is een flyer met uitleg over de actie en inbraakpreventietips en symboliseert de voetafdruk van een mogelijke inbreker. Door de flyer achter te laten worden bewoners er op geattendeerd dat ook inbrekers simpel binnen kunnen komen.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl