Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 30 augustus 2013 Denk mee over verbeterpunten in De Schooten op 5 september 2013 (Den Helder)

Gemeente Den Helder logoBron: Gemeente Den Helder - De gemeente Den Helder wil graag samen met bewoners kijken naar verbeterpunten in de wijken. Daarom is er op donderdag 5 september 2013 van 17.00 uur tot 20.00 uur een wijkschouw in De Schooten. U bent van harte welkom!

Ook de politie, Woningstichting en andere wijkorganisaties zijn bij de wijkschouw aanwezig. Tijdens een wandeling kijken we samen met u naar aandachtspunten in de wijk, zodat we die de komende tijd waar mogelijk kunnen aanpakken. Deze wijkschouw heeft twee thema's: (1) veiligheid en (2) begaanbaarheid voor ouderen en minder validen.

We verzamelen in buurthuis De Boerderij, waar uitleg en broodjes op u wachten. Daarna gaan we in groepjes de wijk in met een opdracht en een routebeschrijving. Na terugkeer in De Boerderij wisselen we kort onze ervaringen uit en sluiten we af met een drankje.

Aanmelden

Heeft u belangstelling, dan kunt u zich aanmelden bij wijkmanager Martin van der Maas. Zijn e-mail adres is: . Het aantal deelnemers is beperkt, dus twijfel niet en meldt u aan!

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl