Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 09 september 2013 Maandag 16 september 2013 informatieavond transformatorstation 't Veld

Gemeente Hollands Kroon logoBron: Gemeente Hollands Kroon - Wilt u meer weten over de plannen, de procedure en actuele ontwikkelingen rond de locatiekeuze voor een nieuw transformatorstation in Hollands Kroon? Bezoek dan de informatieavond.

U bent van harte welkom op maandag 16 september 2013, tussen 19:30 en 21:30 uur, in dorpshuis De Harmonie, Zwarteweg 8/a in 't Veld. De avond heeft het karakter van een inloopavond. Dat betekent dat u op elk gewenst moment tussen 19.30 en 21:30 kunt binnen lopen.

Wat kunt u verwachten?

De avond start met een audiotour, waarin u wordt meegenomen in de gevoerde onderzoeken naar geschikte zoekgebieden. Verder is er een informatiemarkt. Daar vindt u bij verschillende stands verdere informatie over de noodzaak van het station, planning, procedure en technische details. Bij elke stand beantwoorden vertegenwoordigers van TenneT, Liander, Reitsma Stedebouw en gemeente Hollands Kroon uw vragen graag.

Aanleiding voor deze avond

Liander en TenneT zijn van plan om samen een transformatorstation te bouwen in de gemeente Hollands Kroon. Begin 2011 dienden zij hiervoor een verzoek in bij de voormalige gemeente Niedorp. Sindsdien is onderzoek gedaan naar ruimtelijke, technische en milieuaspecten voor het transformatorstation. Ook heeft een door de gemeenteraad van Hollands Kroon aangestelde onafhankelijk verkenner samen met partijen gekeken naar mogelijkheden. Daarop onderzochten initiatiefnemers Liander en TenneT tijdens de zomervakantie welke locaties geschikt zijn en presenteerden de resultaten aan het college. Vervolgens zijn de locaties tussen de zuidzijde van de Haringhuizerweg en de noordzijde van de Hartweg (zoekgebied B) verder onderzocht.

Meer weten?

Op www.hollandskroon.nl/ontwikkelen/nieuw-transformatorstation_41607/ vindt u meer informatie, waaronder het onderzoeksrapport over de verschillende zoekgebieden en een studie naar de landschappelijke inpassing binnen zoekgebied B. Na de informatieavond verschijnt hier ook alle informatie die op de inloopavond is gedeeld.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl