Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 25 september 2013 Werkconferentie 'Samen ouder worden in en rondom De Bron' op 10 Oktober 2013 in Schagen

Op donderdag 10 oktober 2013 om 14.00 uur vindt in Zorgcentrum De Bron, Kogerlaan 36a te Schagen de werkconferentie 'Samen ouder worden in en rondom De Bron' plaats. Tijdens deze werkconferentie is iedereen uitgenodigd zijn of haar ideeën over de toekomst van Zorgcentrum De Bron te delen.

In de nabije toekomst komt er een groot aantal appartementen in De Bron vrij voor een nieuwe bestemming. Dit vanwege de maatregelen die de overheid neemt om de zorg betaalbaar te houden. Woonzorggroep Samen, waar Zorgcentrum De Bron onder valt, vindt het belangrijk dat mensen zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven wonen en wil deze appartementen beschikbaar stellen voor mensen die (nog) geen zware zorg nodig hebben, maar wel in de veilige omgeving van een zorgcentrum willen wonen.

Werkconferentie

Om te bepalen hoe deze appartementen invulling krijgen, nu en in de toekomst, wordt de werkconferentie 'Samen ouder worden in en rondom De Bron' georganiseerd. Tijdens deze werkconferentie is iedereen uitgenodigd mee te denken over de ouderenzorg in De Bron over tien, twintig of zelfs dertig jaar.

Programma en aanmelden

De werkconferentie start om 14.00 uur met een presentatie over de ontwikkelingen in de zorg en de gevolgen voor De Bron. Vervolgens komt er een presentatie over ouder worden, waarna de aanwezigen in werksessies met elkaar in gesprek gaan over het leven in en rondom De Bron, nu en in de toekomst. Tot slot wordt er nog een terugkoppeling gegeven van de werksessies. De resultaten uit de werksessies worden door Woonzorggroep Samen gebruikt om te bepalen hoe De Bron er in de toekomst uit gaat zien. Iedereen is welkom op 10 oktober, maar aanmelden is gewenst. Dat kan door te bellen naar 0224-272829, of door een e-mail te sturen naar . Kijk voor meer informatie over de werkconferentie op www.woonzorggroepsamen.nl.

De werkconferentie 'Samen ouder worden in en rondom De Bron wordt georganiseerd door Woonzorggroep Samen in samenwerking met Wonen Plus Welzijn.

Over Woonzorggroep Samen

Woonzorggroep Samen is gevestigd in de gemeenten Schagen en Hollands Kroon en bestaat uit woonzorgcomplexen, zorgcentra en een verpleeghuis. Vanuit twintig locaties levert Samen zorg- en welzijnsdiensten, ook bij cliënten thuis. Woonzorggroep Samen staat voor comfortabel wonen, deskundige zorg en professionele behandeling. Samen zet zich er, met 1600 medewerkers en vele vrijwilligers, elke dag weer voor in om dit waar te maken. Met oog voor kleine dingen én een scala aan activiteiten.

De zorg is en blijft mensenwerk waarbij warmte en persoonlijke aandacht centraal moet staan. De cliënten van Woonzorggroep Samen gaan voor die persoonlijke aanpak. Overigens is Woonzorggroep Samen er niet alleen voor ouderen. Met professionele behandeling en revalidatie richt zij zich op volwassenen van alle leeftijden.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl