Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 27 september 2013 Gemeente Texel zoekt nieuwe bestemming voor De Waag in Den Burg

Gemeente Texel logoBron: Gemeente Texel - Het gemeentebestuur is op zoek naar een nieuwe bestemming voor De Waag - nu in gebruik als openbaar toiletgebouw - op de Vismarkt in Den Burg. Dit in voorbereiding op de herinrichting van de Groeneplaats en de Vismarkt.

Een nieuwe bestemming kan een belangrijke bijdrage leveren aan het versterken van de levendigheid en bedrijvigheid in het centrum. De gemeente Texel roept ondernemers en organisaties op een voorstel in te dienen. Dat kan tot en met 14 oktober 2013.

De gemeente is voornemens het gebouw - dat als rijksmonument gemeentelijk eigendom blijft - te verhuren aan een marktpartij. Om hiervoor in aanmerking te komen, wordt geïnteresseerde ondernemers en organisaties gevraagd een beknopt ondernemingsplan en verbouwingsplan aan te leveren. Hieruit dient duidelijk te worden waarvoor zij het gebouw willen gaan gebruiken en op welke wijze zij zorg dragen voor het zorgvuldig gebruik en herstel van het pand.

Meer informatie over de inschrijfprocedure, de voorwaarden en het gebouw, is, vanaf vrijdag 20 september, te vinden op www.texel.nl. Voor vragen die niet via de informatie op de website beantwoord worden, kan contact gezocht worden met mevrouw E. Rutten van Team Beleid, tel. 14 0222.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl