Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 24 oktober 2013 Hollands Kroon geeft bouwkavels Den Oever uit vanaf 24 oktober 2013

Gemeente Hollands Kroon logoBron: Gemeente Hollands Kroon - Gemeente Hollands Kroon heeft een masterplan voor Den Oever, genaamd 'Waddenpoort Den Oever'. Een van de deelprojecten hiervan is het ontwikkelen van het Recreatietransferium (ook wel 'de Strip' genoemd) aan de Havenweg in Den Oever. Hier is de afgelopen twee jaar al gebouwd aan de brandweergarage en tankstation Avia. De bouw van de nieuwe Dekamarkt zal hier medio 2014 starten.

Daarom wordt vanaf 24 oktober 2013 gestart met de uitgifte van een aantal nieuwe bouwkavels.

Ondernemers Hollands Kroon hebben recht van eerste koop

De ondernemers binnen de gemeente geven wij het recht van eerste koop (mits voor eigen gebruik). Dit recht wordt de lokale ondernemers tot 1 januari 2014 verleend. Na deze datum wordt de verkoop ook buiten gemeente Hollands Kroon bekend gemaakt. Om gebruik te kunnen maken van dit recht hoeft u alleen uw interesse voor een kavel kenbaar te maken.

De bouwkavels voor horeca en winkels

De bouwkavels die worden uitgegeven hebben verschillende bestemmingen. Drie kavels zijn speciaal bestemd voor winkels. Drie kavels hebben een horecabestemming, waarvan één met een drive-through mogelijkheid.

Den Oever heeft een goede ligging voor ondernemers

Den Oever is met zijn havens en het havengebied een unieke en goed liggende locatie. Het ligt als enige Nederlandse dorp zowel aan de Waddenzeekust als het IJsselmeergebied. Ook ligt het aan zowel een snelweg (A7) als een provinciale weg (N99). Hierdoor is Den Oever zowel de noordelijke toegang tot Noord-Holland als een poort naar de Waddenzee. En dus een goede plek voor ondernemers.

Wethouder Theo Meskers zegt hierover "Met het programma Waddenpoort Den Oever zet het college zich in voor het versterken van de dijk en het recreatief aantrekkelijker maken van de dorpskern. Zo kunnen we het bezoek aan - en de verblijfsduur in onze gemeente vergroten, wat vervolgens de (lokale) economie weer kan stimuleren".

Wilt u meer weten? Neem contact met ons op via de website

Informatie over de bouwkavels vindt u op www.hollandskroon.nl. In de architectenimpressie vindt u ook informatie over de gewenste uitstraling van de nieuw te bouwen panden en de openbare ruimte. Mocht u na dit bericht vragen of interesse hebben, dan kunt kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier www.hollandskroon.nl

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl