Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 01 november 2013 Veel omgevallen bomen door storm in Hollands Kroon

Gemeente Hollands Kroon logoBron: Gemeente Hollands Kroon - In Hollands Kroon zijn sinds 28 oktober 2013 ongeveer 200 gemeentelijke bomen omgewaaid, waarvan de meeste in Anna Paulowna. Hierover zijn bij ons gisteren en ook vandaag veel meldingen binnengekomen. Sinds gisteren zijn we samen met een aantal aannemers uit de gemeente bezig om de bomen die een gevaar vormen voor onze inwoners te verwijderen.

De volgende stap is het opruimen van alle omgewaaide bomen. Het opruimen gebeurt met beleid, want een boom kan zomaar terugvallen in de kluitvoet. Dan kunnen er gevaarlijke situaties ontstaan. Ook zijn we alert op los liggende en/of gescheurde takken die door de storm nog in de bomen hangen. Onze prioriteit ligt bij de veiligheid van onze inwoners. Daar wordt nu met man en macht aan gewerkt.

Het opruimen van de bomen zal zeker een paar weken in beslag nemen.

Meldingen van ongevallen bomen van de gemeente of andere ongemakken in de openbare ruimte kunt u doorgeven in ons meldpunt openbare ruimte via www.hollandskroon.nl of bel ons via 088-321 5000.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl