Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 12 november 2013 Drukbezochte informatieavond over Windpark Wieringermeer

Op dinsdagavond 8 oktober 2013 verzamelden zo'n 150 geïnteresseerde zich in Café Bij de Buren in Wieringerwerf om het laatste nieuws te horen over de ontwikkelingen rond Windpark Wieringermeer.

De avond werd geopend door Lia Franken, wethouder van de gemeente Hollands Kroon. Franken benadrukte de waarde van het project voor duurzame energie en de inwoners van Hollands Kroon: Windpark Wieringermeer draagt niet allen bij aan de doelstellingen voor windenergie, er zijn ook flinke economische voordelen voor de regio." Projectmanager Ton van Dortmont van Nuon lichtte toe hoe dit werkt: "Het Windfonds ondersteunt lokale maatschappelijke en duurzame projecten. En we bieden hulp aan lokale bedrijven om mee te doen bij het ontwikkelen en bouwen van het windpark."

De presentaties van de informatieavond zijn te vinden op www.windparkwieringermeer.nl (Bron: Windpark Wieringermeer)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl