Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 19 november 2013 Informatiebijeenkomst accommodatiebeleid Hollands Kroon op 27 november 2013

Gemeente Hollands Kroon logoBron: Gemeente Hollands Kroon - Wij organiseren op woensdag 27 november 2013 een bijeenkomst voor verenigingen en instellingen in Hollands Kroon.

Wij willen u graag informeren over de uitwerking van de kadernota accommodatiebeleid 'Vertrouwen op eigen kracht en verantwoordelijkheid'. Dit raakt veel van onze inwoners die direct of indirect met een vereniging te maken hebben. Daarom geven wij graag een toelichting op hoe wij invulling geven aan deze opdracht van de raad.

Alle belangstellenden zijn uitgenodigd op woensdag 27 november 2013 vanaf 19.30 uur in het atrium van MFA De Ontmoeting, De Verwachting 1 in Anna Paulowna. De avond duurt tot 21.00 uur. Lees hier meer over het Accommodatiebeleid op www.hollandskroon.nl (zie projecten)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl