Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 25 november 2013 Eerste boom op BedrijvenPark De Dogger staat (Den Helder)

Wethouder Pia Bruin heeft de eerste boom geplant op BedrijvenPark De Dogger. Deze wilg moet het terrein, samen met andere boomsoorten, een uniek en parkachtig karakter geven. In totaal worden er tussen de weg en het voetpad vijftig bomen geplant waaronder elzen, iepen en essen.

bedrijfsborddedogger

De wilg heeft al een behoorlijke kluit met wortels. Om een gat te graven, moest de wethouder een graafmachine bedienen. Geen dagelijks werk, maar de boom staat er mooi bij. "De bomen die we hier planten, geven dit bedrijvenpark direct kleur", aldus de wethouder.

De feestelijke oplevering van het terrein is vrijdag 29 november 2013. De verkoop van de kavels is gestart. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met de projectleider mevrouw Hulzebos, zij is telefonisch bereikbaar op (0223) 67 88 47.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl