Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 02 december 2013 Bestemmingsplan De Koog in werking getreden

Gemeente Texel logoBron: Gemeente Texel - Het bestemmingsplan De Koog is op 26 november 2013 in werking getreden. De Raad van State heeft op deze datum uitspraak gedaan op de gevraagde voorlopige voorziening: er is geen voorlopige voorziening toegekend. Dat betekent dat het gehele plan in werking is getreden.

Het plan is nog niet onherroepelijk. Er zijn zeven beroepen ingediend en deze worden later nog behandeld bij de Raad van State. Het kan dus zo zijn dat later alsnog delen van het plan aangepast moeten worden aan de uitspraak van de Raad van State. Dit heeft echter geen gevolgen voor de in de tussentijd afgegeven vergunningen. Deze blijven gewoon rechtsgeldig.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl