Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 09 december 2013 Woningcorporaties Kop van Noord-Holland: focus op bestaande woningvoorraad

Door Carla Muller - Woningcorporaties in de kop van Noord-Holland gaan zich de komende twintig jaar focussen op de bestaande woningvoorraad. Dat staat in de woonvisie van die regio, die het Platform woningcorporaties Noord-Holland Noord op 21 november 2013 presenteerde.

Speerpunten

In de woonvisie staan onder meer de volgende speerpunten van de deelnemende woningcorporaties.

Regionale samenwerking

Het platform baseerde zich voor de visie onder meer op een onderzoek van Stec Groep en Aedes over de ontwikkelingen op de woningmarkt van Noord-Holland Noord tot 2040.

Kiezen, Delen én Doen

Tijd voor keuzes in Noord-Holland Noord

Met de woonvisie willen de corporaties lokale en regionale stakeholders uitnodigen tot intensievere regionale samenwerking.

Praktische documentatie

De documenten "Kiezen, Delen én Doen: Samen voor een sterke woningmarkt" (Platform woningcorporaties Noord-Holland Noord, oktober 2013) en "Tijd voor keuzes in Noord-Holland Noord: Samen kiezen voor een sterkere woningmarkt" (Stec Groep, september 2013) zijn de downloaden via www.dekopwerkt.nl (bron: De Kop Werkt)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl