Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 11 december 2013 Huurtoeslag voortaan op uw rekening/IBAN gestort

Wooncompagnie logoBron: Wooncompagnie - Ontvangt u huurtoeslag? Dan gaat er iets veranderen. Vanaf december 2013 wordt de huurtoeslag niet meer door Wooncompagnie verrekend met uw maandelijks te betalen huur, zoals u dat van ons was gewend. Dit heeft te maken met nieuwe regelgeving.

De huurtoeslag wordt vanaf die datum namelijk door de Belastingdienst direct aan u overgemaakt. De huurtoeslag wordt automatisch bijgeschreven op uw bankrekening die bekend is bij de Belastingdienst. Wooncompagnie brengt u daarom elke maand de volledige huurprijs in rekening. De Belastingdienst maakt de bijdrage overigens over vóórdat u de huur aan Wooncompagnie moet voldoen. Om betalingsproblemen te voorkomen adviseren wij u de huurtoeslag direct te reserveren voor het betalen van uw huur.

Nog vragen? Kijk dan op www.toeslagen.nl of bel met de Belastingtelefoon: 0800 - 0543 (gratis).

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl