Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 16 december 2013 Informatiebijeenkomst toekomst Wonen en Zorg en de Gollards op dinsdag 17 december 2013

Gemeente Texel logoBron: Gemeente Texel - De gemeente Texel en verzorgingshuis de Gollards organiseren gezamenlijk een informatiebijeenkomst over de veranderingen op het gebied van wonen en zorg in de toekomst. Ook is Omring Thuisservice aanwezig voor een toelichting op de ontwikkelingen bij hulp in het huishouden. Belangstellenden zijn van harte welkom de bijeenkomst bij te wonen.

De zorg voor ouderen verandert. Dat heeft ook effect op de woonsituatie van ouderen. Wat betekent dit voor ouderen op Texel nu en in de toekomst? Wat gaat er gebeuren met verzorgingshuis de Gollards? Hoe zit het met de hulp bij het huishouden voor mensen die in hun eigen huis blijven wonen en daarbij ondersteuning nodig hebben?

Mevrouw Agnes Glas, directeur Wonen en Zorg van verpleeghuis de Hollewal en verzorgingshuis de Gollards vertelt tijdens de bijeenkomst welke toekomst zij ziet voor de Gollards en de Hollewal. De informatiebijeenkomst wordt gehouden in de Texelhoeve en wordt geleid door wethouder Welzijn, Hennie Huisman. Namens de Gollards vertelt mevrouw Glas over de organisatie van het verzorgingstehuis op Texel in de toekomst. Ook wordt men door Omring Thuisservice geïnformeerd over de te verwachte ontwikkelingen bij de hulp in het huishouden.

Programma

  1. Welkom en inleiding
  2. De toekomst van de Gollards
  3. Hoe zit het met de Hulp bij het Huishouden
  4. Ruimte voor vragen
  5. Afsluiting met een hapje en een drankje

De bijeenkomst vindt plaats op dinsdagmiddag 17 december 2013 van 16.00 uur tot 18.00 uur in de Texelhoeve in Den Burg (Kogerstraat ). Belangstellenden dienen zich van te voren te melden. Mensen kunnen zich aanmelden door naam en telefoonnummer te e-mailen naar . Dit kan tot uiterlijk maandag 16 december 2013 13.00 uur.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl