Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 09 januari 2014 Sloop oude zwembad De Schots in Den Helder gestart

Gemeente Den Helder logoBron: Gemeente Den Helder - Deze week wordt gestart met de sloopwerkzaamheden van het oude zwembad De Schots. Er wordt begonnen met de binnenkant van het gebouw. Naar verwachting zijn de sloopwerkzaamheden begin maart 2014 klaar.

Extra aandacht vergt de sloop van twee asbesthoudende ruimten: de zolder en de koffieruimte van het wedstrijdbad. Omdat deze ruimten worden afgeschermd en niet in contact staan met de buitenomgeving, is er geen sprake van gevaar. De slopers zullen bij het verwijderen van de asbest beschermende kleding dragen.

Het vrijkomende terrein wordt ingericht als openbaar groen. Hoe dat eruit zal zien is nog een verrassing, daarover volgt later meer informatie. Het sloopwerk wordt uitgevoerd door de firma Beelen Sloopwerken uit Harderwijk. Na aanbesteding is deze organisatie met de beste aanbieding gekozen uit vijf partijen.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl