Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 14 januari 2014 Zorgcentrum Kapellehof in Den Oever viert vijftigjarig bestaan met feestweek

Op 25 januari 2014 bestaat Zorgcentrum Kapellehof in Den Oever vijftig jaar. Een bijzonder jubileum dat gevierd wordt met een feestweek voor zowel bewoners, medewerkers en vrijwilligers als de inwoners van Den Oever en andere geïnteresseerden. Zo vindt op vrijdag 24 januari 2014 van 13.00 uur tot 17.00 uur een open dag plaats in het zorgcentrum.

Kapellehof Den Oever

Tot vijftig jaar geleden was er geen voorziening voor ouderenzorg in Den Oever. Wel was hier begin jaren '60 een groeiende behoefte aan. Daarom werd in 1963 een modern 'bejaardenhuis' gebouwd, in combinatie met een kapel, Kapellehof. Op 25 januari 1964 was de officiële opening van het gebouw.

Amper vijfentwintig jaar later voldeed het gebouw niet meer aan de eisen, Kapellehof werd afgebroken en herbouwd. Hoewel de kapel niet in het gebouw terugkwam, bleef de naam Kapellehof ongewijzigd.

Feestweek

En nu, in 2014, bestaat Kapellehof vijftig jaar. Om dat te vieren wordt er van 20 tot 25 januari 2014 een feestweek georganiseerd, met op 24 januari 2014 een open huis met feestelijke muziek, een foto-expositie over vijftig jaar Kapellehof, winters eten en drinken en een aantal stands met informatie over Kapellehof en Woonzorggroep Samen. Ook komt er een boek uit over vijftig jaar Kapellehof, waarvoor de inschrijving start op de open dag.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl