Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 14 januari 2014 Kenniscentrum Wmo Wonen Noord-Holland blijft regio's ondersteunen in 2014

Ook in 2014 ondersteunt het Kenniscentrum Noord-Hollandse gemeenten en regio's bij de voorbereidingen op de transities in het sociale domein. Wat willen we met de regio's en gemeenten bereiken en wat kunt u verwachten? Lees hoe we er via de Kennismakelaars, bijeenkomsten en een vernieuwde website weer volop tegenaan gaan.

Altijd actueel

In de aanloop tot de nieuwe Wmo, de Jeugdwet en de Participatiewet informeren we u ook in 2014 over de landelijke en de regionale ontwikkelingen. Dit jaar gaan de voorbereidingen voor de decentralisaties in onverminderd hoog tempo voort.

Politieke besluiten over nieuwe taken en beschikbaar budget voor gemeenten en regio's zijn van grote invloed op de afspraken tussen gemeenten, zorgaanbieders en verzekeraars.

Meer informatie over de (komende) taken en bijeenkomsten van het Kenniscentrum is te vinden op de website www.wmowonen-nh.nl (Bron: Kenniscentrum Wmo en Wonen Noord-Holland)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl