Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 14 januari 2014 Woningen Kanaalstraat Schagen te huur - bezichtiging op vrijdag 24 januari 2014

Wooncompagnie logoBron: Wooncompagnie - In het actuele woningaanbod van de vestiging Schagen adverteren we één woning in de Kanaalstraat in Schagen. Er zijn echter 5 woningen beschikbaar. Maar u hoeft dus alleen maar op één woning te reageren.

Na de rangordebepaling nodigen wij de eerste 5 kandidaten uit, die het hoogst geëindigd zijn. Met deze 5 kandidaten worden de woningen bezichtigd op vrijdag 24 januari 2014 om 15.00 uur. Degene die het hoogste geëindigd is, mag als eerste zijn/haar voorkeur opgeven en daarna volgen we de rangordelijst voor de keuze per woning.

Het betreft de woningen Kanaalstraat 4, 8, 10, 12 en 20. Nummer 20 is een hoekwoning. De andere nummers zijn tussenwoningen. De woningen zijn voorzien van een nieuwe buitenschil met optimale isolatie, waardoor de woning nu een energielabel A heeft. Verder is er op de beganegrond een betonnen vloer aangebracht en zijn de wanden glad afgewerkt. De keuken is vernieuwd en in sommige woningen zijn ook de cv-ketel en de badkamer vernieuwd. U kunt tijdens de bezichtiging de verschillen per woning zien.

U kunt hier het actuele woningaanbod bekijken www.wooncompagnie.nl/actueel

Mocht u vooraf vragen hebben, dan kunt u ons op werkdagen telefonisch bereiken via telefoonnummer 0900 20 22 373 (lokaal tarief). U kunt vragen naar Jojanneke Kouw of Annette Goossens. Indien u in aanmerking wilt komen voor een van de woningen aan de Kanaalstraat kunt u t/m zondag 19 januari 2014 reageren met uw woonpas via www.wooncompagnie.nl/actueel woningaanbod.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl