Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 17 januari 2014 Kolhorn: Kern met Pit

Gemeente Hollands Kroon logoBron: Gemeente Hollands Kroon - Dorpshuis De Nieuwe Horn annex Laurenskerk in Kolhorn, heeft hard gewerkt aan het zelf ingewijde project 'Nieuw leven in De Nieuwe Horn en Laurenskerk'. Tijdens dit project zijn zij samen met de inwoners bezig geweest met het zoeken van sponsoren en het organiseren van benefietconcerten.

Met het geld dat zij hiermee hebben verdiend wordt er gezorgd voor het behoud van het dorpshuis, maar ook voor duurzame vernieuwingen en energiebesparende maatregelen rondom het dorpshuis.

kern met pit Het project doet mee aan de leefbaarheidswedstrijd Kern met Pit

Dit is een wedstrijd waarbij inwoners worden uitgedaagd om hun leefomgeving eigenhandig te verbeteren. Alle groepen met een geslaagd project worden beloond met de titel 'Kern met Pit' en een bedrag van €1.000. De prijsuitreiking is op 18 januari 2014 in Kasteel Marquette in Heemskerk.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl