Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 28 januari 2014 Nieuw lid Raad van Toezicht Woonzorggroep Samen: mevrouw M.H.A. Butijn

Per 1 januari 2014 is mevrouw M.H.A. Butijn aangesteld als lid van de Raad van Toezicht (RvT) van Woonzorggroep Samen. Mevrouw Butijn is aangesteld op bindende voordracht van de centrale cliëntenraad van Woonzorggroep Samen.

De Raad van Toezicht is belast met het toezicht op de Raad van Bestuur van Woonzorggroep Samen. Daarnaast heeft de RvT tot taak de woonzorggroep te adviseren over alle onderwerpen die voor de organisatie van belang zijn.

De RvT kent nu de volgende samenstelling:

mw. M.H.A. (Marleen) Butijn (1966) is sinds september 2002 notaris in de Wieringermeer. Mevrouw Butijn biedt met haar notariskantoor alle notariële diensten aan. Daarnaast is ze sinds eind 2006 ook werkzaam als mediator en scheidingsbemiddelaar.

Over Woonzorggroep Samen

Woonzorggroep Samen is gevestigd in de gemeenten Schagen en Hollands Kroon. In en vanuit twintig locaties levert Samen zorg, behandeling en welzijnsdiensten, ook bij cliënten thuis.

Woonzorggroep Samen staat voor comfortabel wonen, deskundige zorg en professionele behandeling. Samen zet zich er, met 1600 medewerkers en vele vrijwilligers, elke dag weer voor in om dit waar te maken. Met oog voor kleine dingen én een scala aan activiteiten.

De zorg is en blijft mensenwerk waarbij warmte en persoonlijke aandacht centraal moet staan. De cliënten van Woonzorggroep Samen gaan voor die persoonlijke aanpak. Overigens is Woonzorggroep Samen er niet alleen voor ouderen. Met professionele behandeling en revalidatie richt zij zich op volwassenen van alle leeftijden.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl