Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 05 februari 2014 College van Hollands Kroon vraagt Provincie om uitbreiding bouwgebied brede school (De Zaaier, Slootdorp)

Gemeente Hollands Kroon logoBron: Gemeente Hollands Kroon - Het college van Hollands Kroon heeft de Provincie gevraagd of het mogelijk is om buiten Bestaand Bebouwd Gebied (BBG) nieuwbouw te realiseren voor een brede school, in plaats van de eerder gekozen locatie De Zaaier.

De reden hiervan is dat er meer ruimte nodig is voor de brede school. Het college wil namelijk een omgeving die leerlingen aanzet tot bewegen (sportvelden), ruimte overhouden voor een eventuele kinderopvang en een stuk grond waar kans is voor natuureducatie (schooltuin). Locatie de Zaaier is te klein om deze plannen te realiseren. Sportpark De Belbloei in Slootdorp is hier wel een geschikte locatie voor. Zie voor meer informatie de brief met het verzoek namens het college aan de Provincie Noord-Holland (te vinden op www.hollandskroon.nl)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl