Onroerend Goed en Wonen: 12 februari 2014 Open huis bij Hornhoeve (Dirkshorn), Sabinahof (Waarland) en Sint Maartenshof (Sint Maarten) op woensdag 26 februari 2014

Op woensdag 26 februari 2014 van 16.00 uur tot 20.00 uur organiseert Woonzorg Nederland in samenwerking met Woonzorggroep Samen een open huis. In de Hornhoeve in Dirkshorn, Sint Maartenshof in Sint Maarten en Sabinahof in Waarland kan men zelfstandig wonen en is zorg altijd dichtbij Wonen en zorg

In de woonzorgcomplexen is een thuiszorgteam van Woonzorggroep Samen gevestigd. De zelfstandige twee- of driekamerappartementen zijn drempelvrij en speciaal voor senioren. Alle locaties hebben een recreatieruimte waar diverse activiteiten plaatsvinden.

Belangstellenden kunnen de sfeer proeven tijdens het open huis. Op alle locaties staat een informatiestand en is een woning te bezichtigen.

Voor meer informatie over wonen in deze locaties kunt u ook contact opnemen met de bewonersconsulent van Woonzorg Nederland via 088-9210385, of kijk op www.woonzorg.nl/harenkarspel. Voor meer informatie over de zorg van Woonzorggroep Samen kunt u contact opnemen met consulent klantenservice Frida Boerdijk via 06-12658102, of kijk op www.woonzorggroepsamen.nl.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Informatiezuilen
Numaco: Installatie en levering van gevel- en informatiezuilen op maat, diz dealer
www.numaco.nl