Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 14 februari 2014 Ondersteuningsgroep mantelzorg voor regio Wieringen en Wieringermeer - bijeenkomst op donderdag 20 februari 2014

Gemeente Hollands Kroon logoBron: Gemeente Hollands Kroon - Mantelzorg is de zorg die je hebt voor een zieke partner, ouder, kind, kennis of buur. Bent u mantelzorger en kunt u het zorgen voor een ander soms ook als zwaar ervaren, kom dan eens praten en van elkaar leren tijdens de ondersteuningsgroep mantelzorg. U bent van harte welkom.

De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 20 februari 2014 van 14.00-16.00 uur in de gastenkamer van het Noorderlicht in Hippolytushoef.

Praktische ondersteuning

Behalve voor de ondersteuningsgroep mantelzorg, kunt u ook bij Wonen Plus Welzijn terecht voor praktische ondersteuning zoals klussen in huis en de tuin, boodschappen doen, medicijnbezorging, hulp bij de administratie en vervoer. En voor informatie & advies, maaltijden, ontmoetingsactiviteiten en bij ondersteuning van ziektebeelden als dementie en CVA.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Wonen Plus Welzijn, Amber Weijers: telefonisch 0224-273140 of per e-mail .

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl