Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 20 februari 2014 Subsidie voor houten boerenhekken in de Noordkop en Westfriesland - regeling sluit op 1 mei 2014

Goed nieuws voor liefhebbers van houten boerenhekken. Woont u in de Kop van Noord-Holland of West-Friesland? Is uw boerenhek aan vervanging toe? Plaats dan nu met een bijdrage van 50% een nieuw houten boerenhek op uw land of vervang een oud stalen hek.

Speciaal voor de Kop van Noord-Holland en West-Friesland is er nu een bijdrageregeling. Een particulier fonds stelt hiervoor budget beschikbaar. Woont u in deze regio's en heeft u weiland in eigendom? Dan kunt u gebruik maken van deze financiering.

U kunt in aanmerking komen voor een bijdrage in de kosten van 50% voor zowel het maken als het plaatsen van een hek. Op www.landschapnoordholland.nl vindt u de voorwaarden en aanvraagformulieren. De regeling sluit op 1 mei 2014. (bron: Landschap Noord-Holland)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl