Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 21 februari 2014 Wethouder Lia Franken geeft startsein bouw plan De Sluis te Anna Paulowna

Gemeente Hollands Kroon logoBron: Gemeente Hollands Kroon - Op woensdag 19 februari 2014 verrichtte wethouder Lia Franken van de Gemeente Hollands Kroon de officiële handeling ter gelegenheid van de start bouw van nieuwbouwproject De Sluis in Anna Paulowna.

Zij deed dit in bijzijn van ontwikkelaar Bouwfonds Ontwikkeling regio Noord West, woningcorporatie Wooncompagnie, aannemingsbedrijf Kuin BV uit Bovenkarspel en de trotse kopers.

Samenwerking gemeente en Bouwfonds

"De samenwerking tussen de gemeente en Bouwfonds was intensief en constructief", aldus wethouder Franken. "Ondanks alle berichten van stagnerende woningbouw blijkt dat er wel degelijk nog beweging is op de woningmarkt, vooral als je het juiste product, op de juiste locatie, tegen de juiste prijs aanbiedt. Gelet op de snelle verkoop blijkt dat we daarin zijn geslaagd." De Sluis is een kleinschalig woongebied met 28 woningen, tegen het centrum van Anna Paulowna aan op het terrein van de voormalige basisschool De Sluis. De nieuwbouwlocatie ligt tussen de bestaande bebouwing en is omgeven door groen. De eerste en tweede fase van totaal 24 woningen zijn inmiddels allemaal verkocht. De verkoop verliep zeer voorspoedig, het aanbod was dan ook volledig afgestemd op de wensen van de belangstellenden die zich al voor de start van de verkoop van dit project hadden gemeld. De laatste fase in project De Sluis bestaat uit 4 woningen van het type Stevin. Deze royale 2 onder 1 kapwoningen, met een woonoppervlakte van circa 146 m2, hebben op de begane grond een ruime woonkamer en op de 1e verdieping 3 riante slaapkamers en een badkamer. De zolder biedt tal van indelingsmogelijkheden. Er zijn nog slechts twee woningen te koop.

Meer informatie

Kijk ook op: www.nieuwbouw-annapaulowna.nl

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl