Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 03 maart 2014 De nieuwste woonbuurt van Anna Paulowna: Elshof Zuid

Gemeente Hollands Kroon logoBron: Gemeente Hollands Kroon - Een nieuwe woonwijk met een dorps milieu: dat wordt Elshof-Zuid in Anna Paulowna. In het voorjaar starten we met de verkoop van diverse woningtypen. Op de hoogte blijven? Meld u dan nu aan als belangstellende.

Omschrijving

Aan de zuidwestzijde van Anna Paulowna komt de nieuwste woonbuurt van Anna Paulowna, Elshof-Zuid. Een woonwijk met een dorps woonmilieu. Elshof-Zuid wordt ontwikkeld door de VOF Polderkamer, een samenwerking van Bouwfonds Ontwikkeling en Stichting Volkshuisvestingsgroep Wooncompagnie.

De wijk wordt in een aantal fases ontwikkeld en uitgevoerd. In de 1e fase komen koopwoningen, huurwoningen, een woonzorgcomplex en 15 woningen voor collectief particulier opdrachtgeverschap.

In totaal komen er in de 1e fase 17 koopwoningen in drie typen; 7 rijwoningen, 4 ruime 2 onder 1 kapwoningen en 6 levensloopbestendige woningen. De verkoop van deze woningen staat gepland voor mei 2014 / juni 2014.

De sociale huurwoningen bestaan uit 12 eengezinswoningen en 18 appartementen.

Woonzorggroep Samen realiseert in fase 1 een woonzorgcomplex met 28 intramurale wooneenheden. In dit complex komt kleinschalig wonen voor mensen met dementie.

Binnenkort start de aannemer vast met met het bouwrijp maken van het plangebied.

Vervolgens is de planning om eind 2014 te starten met de bouwwerkzaamheden.

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom de start verkoop? Laat dan uw gegevens achter op www.nieuwbouw-annapaulowna.nl.

Gestreefd wordt naar een ruimtelijk contrast tussen de weidsheid van de lange lijnen in het polderlandschap en de beslotenheid van intieme woonbuurtjes. Er komen goed herkenbare veilige fiets- en wandelroutes naar de voorzieningen.

Elshof-Zuid wordt bovenal een wijk met een informeel en dorps karakter, waar iedereen zich thuis voelt. Een plek die herkenbaar is, identiteit heeft en naadloos aansluit bij de omgeving.

De wijk ligt niet ver van het NS station en het centrum van Anna Paulowna met een diversiteit aan winkels. Het gemeentehuis, de basisschool en kinderopvang liggen op loopafstand.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl