Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 04 maart 2014 Woonzorggroep Samen houdt open dag in De Bron (Schagen) en Noorderlicht (Hipplolytushoef) op zaterdag 15 maart 2014

Op zaterdag 15 maart 2014 van 10.00-14.00 uur opent Woonzorggroep Samen haar deuren. Iedereen die eens kennis wil maken met de ouderenzorg en alles wat hiermee samenhangt, is van 10.00 uur tot 14.00 uur van harte welkom in De Bron in Schagen en in Noorderlicht in Hippolytushoef.

Tijdens de open dag wordt het gehele producten- en dienstenaanbod van Samen uitgelicht. Er worden rondleidingen door de locaties gegeven, waarbij onder andere een appartement bezichtigd kan worden, er is een informatiemarkt waar mensen met al hun vragen over wonen, welzijn, (thuis)zorg, revalidatie en behandeling terecht kunnen en er wordt informatie gegeven over vrijwilligerswerk, mantelzorg en beroepen en opleidingen in de ouderenzorg. Daarnaast kunnen bezoekers onder andere hun gehoor laten testen, bloed laten prikken op bloedsuiker, bloeddruk laten meten en een cholesteroltest laten doen.

Woonzorggroep Samen sluit met deze open dag aan bij de landelijke campagne 'Open dag van zorg&welzijn'. Veel zorg- en welzijnsorganisaties in Nederland openen op deze derde zaterdag van maart 2014 hun deuren voor het publiek.

Te bezoeken locaties:

De Bron
Kogerlaan 36a
1741 DA Schagen

Noorderlicht
Parklaan 41
1777 BA Hipplolytushoef

Over Woonzorggroep Samen

Woonzorggroep Samen is gevestigd in de gemeenten Schagen en Hollands Kroon. In en vanuit twintig locaties levert Samen zorg, behandeling en welzijnsdiensten, ook bij cliënten thuis.

Woonzorggroep Samen staat voor comfortabel wonen, deskundige zorg en professionele behandeling. Samen zet zich er, met 1600 medewerkers en vele vrijwilligers, elke dag weer voor in om dit waar te maken. Met oog voor kleine dingen én een scala aan activiteiten.

De zorg is en blijft mensenwerk waarbij warmte en persoonlijke aandacht centraal moet staan. De cliënten van Woonzorggroep Samen gaan voor die persoonlijke aanpak. Overigens is Woonzorggroep Samen er niet alleen voor ouderen. Met professionele behandeling en revalidatie richt zij zich op volwassenen van alle leeftijden.

Kijk voor meer informatie op www.woonzorggroepsamen.nl of bel 0224-211136.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl