Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 07 maart 2014 Bouwbord Elshof-Zuid in Anna Paulowna onthuld

Op woensdag 5 maart 2014 heeft wethouder Lia Franken van de Gemeente Hollands Kroon het bouwbord, dat het startschot betekent voor de promotiecampagne van de nieuw te bouwen wijk Elshof-Zuid in Anna Paulowna, officieel onthuld.

Bouwbord elshof zuid in Anna Paulowna
© Copyright foto - www.nieuwbouw-annapaulowna.nl

De nieuwbouwlocatie Elshof-Zuid ligt in het gebied tussen het spoor en de Ruysdaallaan. Dit is de laatste grootschalige uitbreiding die is gepland voor Anna Paulowna. Een deel van dit aan de zuidwestzijde van Anna Paulowna gelegen oppervlak wordt benut door 'De Ontmoeting' waar onder andere het gemeentehuis en 2 basisscholen inmiddels huisvesten. In de resterende circa 14 hectare, realiseert de VOF Polderkamer, een samenwerking van Bouwfonds Ontwikkeling en Stichting Volkshuisvestingsgroep Wooncompagnie een ontspannen woonmilieu, dat goed aansluit bij de bestaande wijken van Anna Paulowna.

Meer informatie over de woningen in Elshof-Zuid? Kijk op www.nieuwbouw-annapaulowna.nl (Bron: www.nieuwbouw-annapaulowna.nl)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl