Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 13 maart 2014 Studiedag De kansen van het Platteland op 9 april 2014 in Amsterdam

Op 9 april 2014 organiseren de Universiteit van Amsterdam en Learn for Life een studiedag met als thema "De Kansen van het Platteland". Het programma bevat veel interessante sprekers en we bevelen de studiedag als Vereniging van Kleine kernen in Noord-Holland (VvKkNH) daarom van harte aan bij onze leden en relaties. Meer informatie over het programma en de sprekers is hier te lezen.

Provincie Noord-Holland is een van de financiers van deze studiedag en daarom kan de VvKkNH is samenwerking met de Provincie vier leden van dorpsraden, of daaraan gelieerde werkgroepen, een gratis toegang tot deze studiedag aanbieden.

De eerste vier reacties via (1 persoon per dorpsraad) komen in aanmerking voor deze aanbieding, dus wees er snel bij. Andere geïnteresseerden voor de studiedag kunnen zich aanmelden via een formulier op de website van de organisatie. (Bron: Vereniging van Kleine kernen in Noord-Holland)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl