Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 18 maart 2014 Schot in nieuwbouwwijk Elshof-Zuid in Anna Paulowna - start verkoop mei 2014

Eind 2014 wordt gestart met de bouw van de nieuwbouwwijk Elshof-Zuid in Anna Paulowna. Het project lag enkele jaren stil, maar dankzij de voorspoedige verkoop van woningen in nieuwbouwplan De Sluis, kan nu een half jaar eerder dan gepland worden gestart met Elshof-Zuid.

In de 1e fase van de nieuwe woonbuurt Elshof-Zuid, worden 17 koopwoningen gebouwd en 15 woningen voor collectief particulier opdrachtgeverschap. Daarnaast komt er sociale woningbouw: 12 eengezinswoningen en 18 appartementen. Woensdag 5 maart 2014 onthulde Lia Franken van de gemeente Hollands Kroon het bouwbord voor de nieuwe wijk.

Gebouwd naar behoefte

Elshof-Zuid wordt een wijk met veel water en groen. Er wordt gebouwd 'naar behoefte'. Elke nieuwe fase behelst telkens een 'patch' van tussen de 30 à 50 woningen. De 1e fase wordt pal achter De Ontmoeting gebouwd, bewust dicht tegen de bestaande bebouwing aan om toekomstige bewoners niet het gevoel te geven dat zij wonen in een 'nieuwbouwwijk in wording'. Iedere fase krijgt een eigen karakter met verschillende woningtypen.

Verwachte start verkoop in mei 2014

Elshof-Zuid wordt ontwikkeld door de VOF Polderkamer, een samenwerking van Bouwfonds Ontwikkeling en Stichting Volkshuisvestingsgroep Wooncompagnie. De verkoop van de 1e fase start naar verwachting in mei/juni, waarna de bouw eind 2014 van start gaat.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl