Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 18 maart 2014 VvKkNH: Algemene ledenvergadering op 15 april 2014 - Dorpsvisie: agenda voor het dorp én de gemeente

Op 15 april 2014 organiseert VvKkNH weer haar jaarlijkse Ledenvergadering. Net als andere jaren koppelen we ook dit jaar weer een actueel thema aan onze algemene ledenvergadering. Gezien de grote belangstelling voor het schrijven van dorpsvisies (zie ook elders in deze nieuwsbrief) is het thema dit jaar: "Dorpsvisie: agenda voor het dorp én de gemeente". We vragen een aantal (ervarings-)deskundigen om samen met ons de volgende vragen te beantwoorden:

Programma voor leden en niet-leden

De algemene ledenvergadering vindt plaats van 19:15 uur tot 20:00 uur in het Dorpshuis Zuidermeer, waarna we in workshops verder gaan met het themagedeelte van de avond. Niet-leden en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom om vanaf 20:00 uur aan te schuiven in een van de workshops.

Een gedetailleerd programma van de avond zal binnenkort te lezen zijn via www.vvkknh.nl. Leden ontvangen nog een uitnodiging met de stukken voor de algemene ledenvergadering. (Bron: Vereniging van Kleine kernen in Noord-Holland)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl