Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 24 maart 2014 Geen gat in de stad na verplaatsing Schouwburg Den Helder

Woningstichting Den Helder logoBron: Woningstichting Den Helder - Op 18 maart 2014 ondertekenden Ferdinand Vreugdenhil, directeur Zeestad en Peter Kramer, financieel directeur Woningstichting Den Helder de overeenkomst Bellevue in het bijzijn van gedeputeerde Jaap Bond en wethouder Kees Visser. Daarmee is de zekerheid verkregen dat er geen gat in de stad komt na de verplaatsing van de Schouwburg naar Willemsoord.

Met de goedkeuring is de weg vrijgemaakt om de benodigde gronden en panden in eigendom te verkrijgen. De eerste gesprekken hierover worden gestart. Daarna zal Zeestad slopen en bouwrijp maken. Op deze wijze wordt er ruimte gemaakt voor Woningstichting om als projectontwikkelaar het nieuwe bouwplan te realiseren. Om deze afspraak te bezegelen tekenden de twee partijen de overeenkomst waarin zij uitspreken op welke wijze het plan gerealiseerd zal worden. Gedeputeerde Jaap Bond kwam speciaal voor de gelegenheid naar Den Helder om het succes van deze mijlpaal te onderstrepen.

Voor Halter Bellevue heeft Woningstichting Attika architecten geselecteerd als ontwerper. De eerste schets van deze architecten zal komende maand met omwonenden en belanghebbenden worden besproken.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl