Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 24 maart 2014 Bekijk de maquette stadshart in de Projectwinkel Stadshart Den Helder

Woningstichting Den Helder logoBron: Woningstichting Den Helder - Vanaf 20 maart 2014 kan iedereen de projectwinkel Stadshart (Beatrixstraat 66-68) bezoeken. In beeld en geluid tonen wij samen met Zeestad, gemeente en ontwikkelaar Proper-Stok waar wij werken aan het nieuwe vitale hart van Den Helder. Op een maquette van maar liefst vijf bij vijf meter zijn alle gebouwen, parken en grachten van het stadshart te zien, nieuwbouw en markante projecten zijn zelfs in detail.

Van School 7, Kop Beatrixstraat, Keizersbrug en Rozenhout staan er ook kleinere maquettes. Vrijwilligers van de Helderse Historische Vereniging vertellen u graag over de historie van de stad.

Kom gerust langs en laat u voorlichten, zowel over de plannen als over de rijke historie van de stad. Wilt u nu al ervaren hoe u straks door het nieuwe stadshart wandelt? ……maak in de projectwinkel een virtuele wandeling op een groot digitaal scherm.

Openingstijden projectwinkel:

Zaterdagen van 11.00 tot 14.00 uur
Donderdagen van 18.00 tot 20.00 uur
Vrijdagen van 14.00 tot 16.00 uur
Dinsdagen van 14.00 tot 16.00 uur (tijdens Juttersmarkt)

Met een groep of klas de projectwinkel bezoeken kan ook. Neem contact (0223 677677) met ons op voor het maken van een aparte afspraak.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variƫrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl