Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 26 maart 2014 College Hollands Kroon verleent vergunning transformatorstation 't Veld

Gemeente Hollands Kroon logoBron: Gemeente Hollands Kroon - Het college van burgemeester en wethouders van Hollands Kroon heeft besloten de omgevingsvergunning voor de bouw van een nieuw transformatorstation in 't Veld te verlenen.

Liander en TenneT dienden hiervoor in 2011 al een aanvraag in. Sindsdien is er langdurig en intensief met partijen gecommuniceerd en zijn diverse onderzoeken uitgevoerd. Ook ontving de gemeente ruim 800 zienswijzen van inwoners op de ontwerpvergunning. Die gaven voor het college geen aanleiding voor een ander besluit. Wel is naar aanleiding van de reacties de onderbouwing op sommige onderdelen uitgebreid en geactualiseerd. Alle indieners van zienswijzen hebben van de gemeente een brief ontvangen. Het besluit wordt op 31 maart 2014 officieel bekend gemaakt via www.officielebekendmakingen.nl.

Vanaf dat moment hebben de indieners van zienswijzen nog zes weken de mogelijkheid om in beroep te gaan tegen het besluit.

De nota van zienswijzen vindt u op www.hollandskroonn.nl. De lijst van indieners en de beschikking vindt u na 31 maart 2014 bij dit bericht.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl