Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 28 april 2014 Buurt geïnformeerd over komst asielzoekerscentrum in Nieuw Den Helder

Gemeente Den Helder logoBron: Gemeente Den Helder - De bewoners rond het toekomstige asielzoekerscentrum in Nieuw Den Helder staan niet negatief tegenover de komst van dit opvangcentrum. Dit bleek tijdens de onlangs gehouden inloopavonden.

Belangstellenden konden hier hun vragen stellen en informatie inwinnen over de komst van een azc in de voormalige jeugdgevangenis. Daarnaast was er een impressie te zien van de verbouwing van het complex. Zo zal bijvoorbeeld de gesloten muur om het complex heen een aantal openingen krijgen. Aanpassingen zijn nodig om het gesloten karakter dat het complex nu nog uitstraalt weg te nemen. Alle hekken en beveiligingsmasten worden verwijderd, woonruimten worden aangepast, dan wel gecreëerd en voorzien van keukens. Ook komen er speeltoestellen voor de kinderen.

De inloopavonden van 16 en 17 april 2014 in het stadhuis zijn georganiseerd door de gemeente en het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA) om iedereen in de gelegenheid te stellen meer te weten te komen over de komst van het azc.

Heeft u er niet bij kunnen zijn en wilt u toch graag antwoord op een vraag? Vragen en antwoorden zijn binnenkort terug te vinden op de website van de gemeente. Als uw vraag er nog niet bij staat kunt u contact opnemen met Charl Mica via .

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl