Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 21 mei 2014 Bestemmingplan Oosterend in werking getreden

Gemeente Texel logoBron: Gemeente Texel - Het bestemmingsplan Oosterend is op 7 mei 2014 in werking getreden. Op 19 februari 2014 heeft de raad het bestemmingsplan Oosterend gewijzigd vastgesteld.

Het bestemmingsplan en de bijbehorende stukken hebben van 24 maart 2014 tot en met 6 mei 2014 ter inzage gelegen voor beroep.

Er is geen beroep ingesteld bij de Raad van State, Dit betekent dat het plan in werking is getreden en onherroepelijk is.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl