Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 22 mei 2014 Uitwerking bestemmingsplan Koogerhoop (De Koog) in werking getreden

Gemeente Texel logoBron: Gemeente Texel - Voor het gebied waarop het voormalige hotel Koogerhoop (hoek Epelaan/Kamerstraat in De Koog) heeft gestaan zijn plannen ontwikkeld voor woningbouw. Hiervoor is een uitwerkingsplan gemaakt. Met dit plan wordt de bouw van 15 woningen mogelijk.

Het uitwerkingsplan is op 11 maart 2014 door het college vastgesteld en heeft hierna tot en met 6 mei 2014 ter inzage gelegen. Er is geen beroep of een voorlopige voorziening ingediend. Dit betekent dat het plan vanaf 7 mei 2014 in werking is getreden en er gestart kan worden met de verdere ontwikkeling van de woningbouw.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl