Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 28 mei 2014 Hollands Kroon: Subsidiebudget energiebesparende maatregelen 2014 is op

Gemeente Hollands Kroon logoBron: Gemeente Hollands Kroon - In het kader van de 'Subsidieverordening duurzame energie maatregelen gemeente Hollands Kroon 2013-2016' was voor het jaar 2014 een budget beschikbaar van 23.855 euro. Het potje is nu leeg.

Er zijn de afgelopen maanden zoveel aanvragen ingediend en toegekend waardoor het gehele budget is gereserveerd. Daardoor is het subsidieplafond voor 2014 bereikt. Het heeft geen zin meer om een aanvraag in te dienen, want ingediende aanvragen worden vanaf 22 mei 2014 niet meer in behandeling genomen.

Nieuwe subsidie in 2015

Vanaf 5 januari 2015 is er opnieuw 17.533 euro subsidie beschikbaar voor energiebesparende maatregelen voor particuliere woningen. Subsidie-aanvragen voor het budget van 2015, die binnenkomen op 5 januari 2015 of later, worden weer in behandeling genomen.

Eerst aanvraag, dan aanschaf

Wilt u in aanmerking komen voor deze subsidie in 2015? Houdt u dan rekening met het volgende: dien de aanvraag in voordat u de energiebesparende voorziening aanschaft. Bij het indienen van een aanvraag achteraf wordt er geen subsidie toegekend.

De aanvraagformulieren voor 2015 worden in december 2014 geplaatst op deze website en op de website van de RUD Noord-Holland Noord - www.rudnhn.nl (onder de rubriek inwoners/klimaat).

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl