Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 28 mei 2014 Woonzorggroep Samen opent servicepunt in dorpswinkel 't Veld

Vanaf 4 juni 2014 is Woonzorggroep Samen iedere woensdagochtend aanwezig in de Dorpsontmoetingsplek (DOP) aan de Rijndersstraat 86 in 't Veld. Mensen kunnen hier terecht met al hun vragen over wonen, welzijn en (thuis)zorg. Naast DOP is in dit pand ook de nieuwe supermarkt Superrr gevestigd.

Het huishouden wordt steeds zwaarder, hoe kunnen jullie mij daarin helpen? Ik ben op zoek naar een veilige woning waar ik in kan blijven wonen als ik lichamelijk achteruit ga, waar kan ik deze vinden? Ik moet binnenkort een operatie ondergaan en kan daarna tijdelijk niet terug naar huis, waar kan ik terecht? Mijn partner heeft lichte dementie, waar kan hij naartoe als hij niet langer thuis kan blijven wonen? Hoe kan ik zo veilig mogelijk over straat met mijn scootmobiel? Met al deze en nog veel meer vragen, kunnen mensen terecht bij het servicepunt van Woonzorggroep Samen. Iedere woensdagochtend van 09.00 uur tot 12.00 uur is hier een medewerker van Woonzorggroep Samen aanwezig. Buiten deze dagen kan men voor vragen contact opnemen met Frida Boerdijk, consulent klantenservice, via 06-12658102 of .

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl